Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2010 16:28 - Как да си върнем на гърците за блокадата?
Автор: plamenkost Категория: Забавление   
Прочетен: 1562 Коментари: 1 Гласове:
1



Тук ще опитам да разгледам начините, по които можем да си "отмъстим" за играта на open/close или както е там на гръцки за блокадата на Кулата.

Вариант 1

Пълен бойкот на гръцките стоки и продукти. Край на зехтина, узото, ваканциите на Бяло Море и шоколадовите пурички. Да не говорим за домати, портокали или нещо земеделско. Все пак точно фермерите блокират Кулата.

Възможни последици:

Гърците се сещат, че им бъркаме в джоба и се кротват - нереалистичен!
Гърците се правят, че нищо не е станало и си пишат на стоките Made in EU. Тук обаче ги хващаме, защото са леко високомерни и го пишат на старогръцки, за да покажат колко древен народ са елините.
Гърция подава оплакване в ЕК и казва, че те исторически имат права над нашите пазари. Обосновават се с продажбата на сувенири като реплики на черепи на византийски императори. Прилагат като доказателство учебникът по история за втори клас. След като жалбата минава през 7 комисии и се превежда на всички официални езици на ЕС, плюс латински и еврейски, ЕК заявява, че БГ е гръцка колония по договор подписан преди 1000 години и присъжда всички български градове без Перник на Атина. Причината РК да отсъства е нежеланието на гърците да се разказват толкова много вицове за техен град. Освен това федерацията на потребителите на Голф в Гърция излиза на протест и блокира Пелопонес с мотив, че много Голф не значи качествен Голф. Кабинетът в Гърция клеква пред искането на профсъюза и дава на Перник статут на автономна област в рамките на Византия. тъй като тази държава не съществува РК става независим и за първи път се оттърсва от славата си на заден двор на София. Следва просперитет в продължение на 4 века и после упадък, заради фалита на VW.

Вариант 2

Правим коалиция с всички, които не понасят гърците и нападаме.

Възможни последици:

Единствените, които ни връзват са макетата. Първите две седмици завземаме Солун, но после се изпокарваме за правописа на думите с Й. Свадата води до разваляне на пакта и триумф на гръцките фермери.

Вариант 3

Спираме всички гастарбайтери за Гърция и им осигуряваме работа тук.

Възможни последици:

Всичката земеделска продукция в Гърция стои необрана и необработена 3 месеца. Фермерите от Промахон се вдигат на работа, махат блокадата и 98 процента от тях умират при трудови злополуки. Оказва се, че те никога не са работили истинска работа и цял живот експлоатация на БГ работници и искане на субсидии са ги направили напълно негодни за труд. В последствие казината в Петрич и Сандански фалират масово. Кризата в атина е сериозна, но изведнъж се оказва, че няма кой да гледа старите гърци и те почиват много по-рано. Това спестява милиарди от бюджета и Папандреу кани Бойко на яхтата си до Тасос. Там обещава субсидии на България, само и само да не праща работници в Гърция.

Вариант 4

Pro BG купува гръцка ТВ и започва да излъчва нашите мачове.

Възможни последици:

Гърците масово се отдават на залози от нашето първенство. след 1 месец са забравили за блокадата и циганите от югозападна БГ ги предават за скрап. БФС продава правата  и на Скай Спортс и Малеш Микрево привлича Меси и Шави. Три месеца по-късно те се чудят какво са правили в Барселона. Мачовете от нашата А група се оказват много по-лесни, все пак се знае как ще свършат. Меси заявява, че ще приключи кариерата си в Микрево. 4 милиона гърци се изяждат от яд, че не са го взели в АЕК. останалите са толкова на печалба от залозите,. че не им пука.


Тагове:   как,


Гласувай:
1



1. анонимен - Много яко :))
14.02.2010 23:11
Много яко :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: plamenkost
Категория: Новини
Прочетен: 338437
Постинги: 85
Коментари: 173
Гласове: 660
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930